KOnkurrencedygtige priser

Hvem er Hurtige Hænder?

Mit navn er Benjamin Peder Mortensen.

Jeg startede Hurtige-Hænder, da jeg altid har været en person, der kan lide at tage ansvar, tænke kreativt og komme med input samt at følge kunden fra start til slut.

Det er vigtigt for mig, at jeg når mine mål i jobbet. Det gælder både de mål, som mine kunder sætter for mig, og de mål, jeg sætter for mig selv. 

Det giver mig fornyet energi og et kæmpe skud motivation at nå mine mål. Det er vigtigt for mig at løse mine opgaver på en struktureret måde. Det betyder helt simpelt, at jeg hver morgen, når jeg møder ind, identificerer og prioriterer opgaverne for dagen og får det hele til at spille sammen. 

Når jeg modtager mine opgaver er det vigtigt for mig, at der handles, men også prøves noget nyt af. Jeg har stort fokus på mine kunders tilfredshed og regner med at hvis de er utilfredse så føler de, at de kan kontakte mig, så det hele kan køre optimalt. Jeg er kendt som fyren med ja-hatten. Det vil blandt andet sige, at der ikke er en opgave der er for besværlig til at jeg kan påtage mig den så længe det er indenfor mit kompetenceområde og i mente at jeg er en enkeltmandsvirksomhed. 

Jeg har altid en faglig holdning til et problem og påtager mig gerne det ekstra der skal til for at mine kunder når i mål med deres ønske om en optimal bolig eller arbejdsplads. Jeg trives med at påvirke min egen arbejdsdag og beslutte sammen med kunden, hvad der er gode løsninger, selvfølgelig baseret på jeres hovedmål. Jeg holder mig altid inden for de overordnet rammer og målsætninger samt sørger for at udfylde rammen ved at anvende min sunde fornuft.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hurtige Hænder

Hobolthsvej 23, 8752 Østbirk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40717331

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 19 13 49

E-mail: info@hurtige-haender.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.