Kvalitetarbejde

Praktisk, holdbar og smuk ny indkørsel

En ny indkørsel designet til dig

Er du træt af at se på dine gamle og revnede indkørsel?

Så er det på tid at investere i en ny. Vores team af eksperter vil arbejde sammen med dig om at designe en smuk og holdbar ny indkørsel. Vores lokale virksomhed tilbyder en bred vifte af materialer og stilarter til at skabe en smuk flisebelægning, så du kan få en ny indkørsel, der passer perfekt til dine præferencer samt prisklasse. Lad os derfor komme ud og klare belægningen til din nye indkørsel, uanset om du skulle have placering i Horsens, Skanderborg, Silkeborg eller omegn.

Den lokale forretning

Her hos Hurtige Hænder får du et team, der bruger materialer af den bedste kvalitet samt de nyeste teknikker for at sikre dig en indkørsel, der holder i mange år.

Vi er en lokal forretning, og vi tager stolthed i vores fremragende kundeservice og sans for detaljen. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder, og vi er altid med fra start til slut.

Vi kommer derfor ikke bare ud og laver selve lægningen af fliserne for dig, men derimod også alt forarbejdet samt oprydningen. Lad derfor os sørge for alt fra flisearbejdet til den fremtidige vanddræning.

Så skal du ikke gøre andet end at nyde resultatet.

Lad os tage en snak

Ønsker du at høre mere?

Så kontakt vores virksomhed allerede i dag for at planlægge en konsultation og lære mere om, hvordan vi kan forvandle din indkørsel til en smuk og funktionel del af dit hjem eller virksomhed.

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, skræddersyet til dine behov samt budget, og vi stræber altid efter at vores lægning af indkørslen overgår dine vildeste forventninger.

Så kan du snart parkere din bil på din smukke, nye indkørsel.

Indhent et tilbud

Kontakt os

Vi står altid klar med et godt råd - kontakt os i dag, nemt & hurtigt!

​Tlf.: 52 19 13 49

E-mail: info@hurtige-haender.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hurtige Hænder

Hobolthsvej 23, 8752 Østbirk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40717331

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 19 13 49

E-mail: info@hurtige-haender.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.