Kvalitetarbejde

Anlægning af græsplæne fra din lokale virksomhed

Anlægning af græsplæne til privat og erhverv

Er du træt af at se på din halvdøde gamle græsplæne? Så er det på tide at investere i en professionel anlægning eller omlægning af græsplæne. Her hos Hurtige Hænder kommer vi ud til både private hjem og erhvervsbygninger i Horsens, Skanderborg og Silkeborg, samt omegn, og vi klarer enhver reparation og anlægning af græsplæne, uanset størrelsen. Forbedr derfor skønheden i din ejendom med en frodig og sund græsplæne. 

For vi fortjener alle lidt grønt i vores liv.

Nyd godt af vores ekspertise

Her hos Hurtige Hænder bruger vi kun græsfrø og græs af den bedste kvalitet for at sikre os, at din fremtidige græsplæne ikke kun ser smuk ud men også trives.

Vores team er med dig fra start til slut og har både ekspertisen og erfaringen til at håndtere alle aspekter af en anlægning af græsplæne, fra selve forarbejdet til dets senere pleje.

En smuk og sund græsplæne er nemlig ikke kun smuk men tilbyder også et sikkert og behageligt sted for dig og din familie at lege og slappe af.

Nyd derfor godt af vores fremragende kundeservice samt sans for detaljen. Her arbejder vi nemlig tæt sammen med dig for at sikre os en anlæggelse af græsplæne efter dine ønsker.

En smuk græsplæne er nemlig meget mere end en grøn plet i haven.

Indhent et uforpligtende tilbud i dag

Er du klar på at høre mere om din mulighed for en smuk ny græsplæne?

Så giv of et opkald allerede i dag for en gratis konsultation, samt et gennemsigtigt og uforpligtende tilbud, skræddersyet til din smag og prisklasse.

Her hos Hurtige Hænder tror vi nemlig på, at vi alle fortjener lidt liv i vores hverdag, og vi står altid klar til at levere det til dig med en professionel anlægning af græsplæne.

Indhent et tilbud

Kontakt os

Vi står altid klar med et godt råd - kontakt os i dag, nemt & hurtigt!

​Tlf.: 52 19 13 49

E-mail: info@hurtige-haender.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Hurtige Hænder

Hobolthsvej 23, 8752 Østbirk

Klik her for rutevejledning

CVR: 40717331

Kontaktoplysninger

Telefon: 52 19 13 49

E-mail: info@hurtige-haender.dk

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.